karpernet1 karpernet2 karpernet3 karpernet4 karpernet5 karpernet6

Victory Karper netten

Maak keuze uit drie zeer verschillende stelen afhankelijk van uw visserij en voorkeuren. Er zijn twee modellen aluminium CNC gedraaide zeer stijve spreidblokken, het zware blok is meest geschikt in combinatie met 125 cm armen. Het lichte blok met kleinere diameter arm bussen is voor alle net formaten bruikbaar.

Als u naast karper visserij andere disciplines beoefend dan is het handig om één steel naar keuze te kiezen en daar meerdere netten (b.v. 75/105/125 cm armen) bij aan te schaffen. U bent dan klaar met één steel voor al uw visserij. Alle netten worden op duurzaamheid en met zorg gefabriceerd zodat ergernis van lossende verbindingen e.d. u bespaart blijven. Zowel de stelen als net armen zijn aanzienlijk stijver dan het gemiddelde fabrieksnet, 'doorhangen' van een nat net is nihil.

De basis afbouw is met Japanse/rod armor shrinktube, CNC blok/fraaie cone naar keuze en een net van 105 cm. Secuur afgewerkt met wikkel werk naar keuze. Andere afbouw wijze vanzelfsprekend mogelijk, een indicatie van meerprijzen is vermeld bij de netten.

 

Victory net boxweave 1pc.

Net boxweave steel 1 delig, zeer stijf en de lichtste optie.

  • lengte steel 185 cm - net 105 cm - 2k boxweave steel geslepen gloss gelakt
  • € 275,- Prijs op basis van afbouw met shrink tube, net 105 armen en blok/cone naar keuze.
  • Meerprijs indicaties - met net 125 cm € 25,- met kurk 70 cm € 50,-