Victory Renegade


RV Renegade is een exclusieve serie karper hengels met uitstekend dempend vermogen, medium karakter en geringe diameter. De serie heeft een 1K boxweave (de blokjes structuur) ongelakt gepolijste finish aangebracht over de gehele blank. Hierdoor is de serie goed bestand tegen krassen en beschadigingen. Basis materiaal is Toray 42Msi carbon, een carbonsoort met hoge sterkte en veel demping. De serie bevat twee relatief korte blanks van 10 en 10.6 ft. speciaal ontwikkeld voor bootvisserij en voor situaties waarbij een kortere hengel handiger is. De serie is ontwikkeld en geproduceerd in samenwerking met één van onze vaste top fabrikanten.

De vermelde prijzen zijn gebaseerd op complexe afbouw met uitsluitend top componenten, bv. de opties als getoond op het fotowerk. De afbouw is in principe maatwerk, het is altijd mogelijk om andere keuzes qua greep materiaal, componenten en afwerking te maken. Meer basic afbouw tegen lagere prijs kan zeker.
De vermelde werpgewichten zijn optimaal (hiermee is de grootste werpafstand te behalen), met relatief rustige inzet is een werpgewicht van optimaal x 1.6 (bv. 70 gr. x 1.6 = 112 gr.) over redelijke afstand goed te werpen.

Per set van drie hengels 5% korting op de getoonde prijzen. Meerprijs alleen bij titanium ogen, exclusief kleur lakwerk of geheel compound grepen.