RodVisions
Molenweg 23
7382BV Klarenbeek
E-mail: info@rodvisions.nl
Tel.: +31(0)55-3666256
Mob.: 06-19326927

Victory Karper netten

Victory Karper netten


Maak keuze uit drie verschillende stelen afhankelijk van uw visserij en voorkeuren. Er zijn twee modellen aluminium CNC gedraaide zeer stijve spreidblokken, het zware blok is meest geschikt in combinatie met 125 cm armen. Het lichte blok met kleinere diameter arm bussen is voor alle net formaten.

Als u naast karper visserij ook andere visserij beoefend dan is het handig om één steel naar keuze te kiezen en daar meerdere netten (b.v. 75/105/125 cm armen) bij aan te schaffen. U heeft dan één steel te combineren met diverse net formaten. Alle netten worden op duurzaamheid en met zorg gefabriceerd zodat ergernis van lossende verbindingen e.d. u bespaart blijven. Zowel de stelen als net armen zijn aanzienlijk stijver dan het gemiddelde fabrieksnet, 'doorhangen' van een nat net is nihil.

De basis afbouw is met Japanse/rod armor shrinktube, CNC blok/fraaie cone naar keuze en een net van 105 cm. Secuur afgewerkt met wikkel werk naar keuze. Andere afbouw wijze vanzelfsprekend mogelijk, een indicatie van meerprijzen is vermeld bij de netten.

Victory net boxweave 1pc.

Net boxweave steel 1 delig, zeer stijf en de lichtste optie.

  • lengte steel 185 cm - net 105 cm - 2k boxweave steel geslepen gloss gelakt
  • € 350,- Prijs op basis van afbouw met shrink tube, net 105 armen en blok/cone naar keuze.
  • Meerprijs indicaties - net 125 cm € 20,- super grade geep 75 cm € 60,-

 

Uit voorraad leverbaar

Karper

Roofvis

Witvis

Refurbishment

Herbouw

Reparaties


fa

Nieuws & Publicaties

Artikelen

Leveranciers