Victory Karper netten


Maak keuze uit drie zeer verschillende stelen afhankelijk van uw visserij en voorkeuren. Er zijn twee modellen aluminium CNC gedraaide zeer stijve spreidblokken, het zware blok is meest geschikt in combinatie met 125 cm armen. Het lichte blok met kleinere diameter arm bussen is voor alle net formaten bruikbaar.

Als u naast karper visserij andere disciplines beoefend dan is het handig om één steel naar keuze te kiezen en daar meerdere netten (b.v. 75/105/125 cm armen) bij aan te schaffen. U bent dan klaar met één steel voor al uw visserij. Alle netten worden op duurzaamheid en met zorg gefabriceerd zodat ergernis van lossende verbindingen e.d. u bespaart blijven. Zowel de stelen als net armen zijn aanzienlijk stijver dan het gemiddelde fabrieksnet, 'doorhangen' van een nat net is nihil.

De basis afbouw is met Japanse/rod armor shrinktube, CNC blok/fraaie cone naar keuze en een net van 105 cm. Secuur afgewerkt met wikkel werk naar keuze. Andere afbouw wijze vanzelfsprekend mogelijk, een indicatie van meerprijzen is vermeld bij de netten.