RodVisions
Molenweg 23
7382BV Klarenbeek
E-mail: info@rodvisions.nl
Tel.: +31(0)55-3666256
Mob.: 06-19326927

Over RodVisions

Over RodVisions

RodVisions is begin 2005 door Dick Willemsen opgestart vanuit passie en gedrevenheid voor hengelbouw en hengelsport. Dick is een creatieve techneut, een verwoed liefhebber van vele hengelsport disciplines en ook van het Hollandse rivieren gebied. Eigenschappen die goed van pas komen bij al zijn werkzaamheden en RodVisions tot een succes hebben gemaakt.

De eerste hengels
De eerste hengelbouw aspiraties van Dick dateren uit eind jaren tachtig. Dick was naast zijn job bij de Gamma in Apeldoorn een parttime hengelbouwer voor de plaatselijke hengelsportzaak. Tijdens iedere pauze bij de Gamma snelde hij naar de hengelsportzaak om opdrachten door te nemen en de zeer noodzakelijke ‘visserijpraat’ te hebben bij een bak koffie, een prachtige tijd. Er werd van alles gebouwd maar vooral hengels voor karpervisserij op glas en carbon blanks. In die tijd was er nauwelijks een redelijke karperhengel te koop, het was dan ook lastig bij te benen voor Dick. Vooral in de zomer maanden schoot de visserij er aardig bij in, dat werd dan maar in de koudere periode ruim ingehaald.

Dick Willemsen

 Dick Willemsen


Voortdurend vernieuwend
Veel ontwerpen en nieuwe ideeën van RodVisions zijn ontstaan uit de hersenspinsels van Dick. Soms zij hier gesprekken met klanten aan vooraf gegaan. Diverse blanks zijn in samenwerking met de fabrikant ontworpen. Ook veel componenten zijn uniek en onder eigen beheer gefabriceerd. Het grootste succes van ALPS, de exclusieve licht metalen reelhouder in vele typen is op advies van Dick ontwikkeld en nu een echte ‘eyecatcher’ op vele hengels.

Hengelbouw als hobby
Naast exclusieve hengelbouw heeft RodVisions ook als doelstelling hengelbouw als hobby te promoten. Mede door het grote aanbod in goedkope fabriekshengels was hengelbouw aardig op weg in de vergetelheid te raken. Een groot en groeiend programma materialen en componenten zijn online te bestellen via de webshop www.rodvisionscomponents.nl.

Uit voorraad leverbaar

Karper

Roofvis

Witvis

Refurbishment

Herbouw

Reparaties


fa

Nieuws & Publicaties

Artikelen

Leveranciers